موعود_منتظران مهدی
موعود_منتظران مهدی
 
به وبلاگ من خوش آمدی دوست عزیز

جغد موجودی دو خصلته که هم پرنده خرد است و هم نماینده تاریکی و مرگ در اعتقادات مسیحی، این حیوان نماد شیطان و نیروهای تاریکی و اخبار شوم است و همچنین نماد و نشانه یهودیانی است که مسیحی نشدند. این حیوان در معانی نمادین خود یکی از عناصر بارز بکار رفته در فیلم هری پاتر است. البته به کارگیری فراوان جغد در این مجموعه این سئوال را در اذهان بر می انگیزد که خانم رولینگ از معرفی این پرنده چه اهداف دیگری داشته است.

گربه نماد دیگری است که در این مجموعه به کرات به کار گرفته شده است. این حیوان نماد نیروی متغیر خورشید و افزایش وکاهش ماه و عظمت شب است. در جادوگری این حیوان دوست و محرم جادوگران و ساحره هاست.گربه موجودی است که با ماوراء طبیعت وگروه شیاطین و اجنه در ارتباط است. در فیلم، گربه معرفِ صورت دوم و چهره دگرگون زنان هاگوارتز و دنیای جادوگرهاست مانند خانم پرفسور مک گوناگول مسئول گروه گریفیندور در مدرسه ای که هری پاتر عضوی از آن است.

اعداد یکی دیگر از مهمترین نمادهای بکار رفته در این مجموعه است. از نخستین فرازهای تاریخ بشری علم اعداد با او عجین بوده، اعداد پدیده ای پر رمز و راز هستند که گویی قوانین حاکم بر آن ساخته بشر نیستند. یکی از قدیسان مسیحی سنت آگوستین اعداد را صورت مثالی هستی مطلق می داند. کارکرد اعداد در دین بیان مفاهیم ماورایی در قالب اعداد از مضامین دیر آشنای پیروان تمام ادیان در تاریخ به شمار می رود. در کتاب عهد عتیق و سفر آفرینش خداوند جهان را در شش روز می آفریند و روز هفتم را برای استراحت خود قرار می دهد. به همین واسطه هفتمین روز مقدس شمرده می شود. در مجموعه هری پاتر به کرات از این نماد استفاده.

به عنوان مثال عدد ۱۰ نماد موجود کامل و نماینده قانون است و عدد ۱۱ تجاوز از قانون و به مفهوم گناه و مخاطره به کار گرفته شده و هری پاتر یازده ساله است و در جشن تولد یازده سالگی اش توانمندی استفاده از نیروهای جادویی خویش را باز می یابد. او یازده ساله است و می تواند از مرزهای قانونی پا فراتر بگذارد و با توسل به اعمال و نیروهای فرا طبیعی به تاریکی و پلیدی غلبه کند. بعضی از اعداد در تمام فرهنگها اعداد نحس به شمار می روند مانند عدد ۶ که عدد شیطان محسوب می شود و نشانه شیطان و وسوسه خلق است. عدد ۶۶۶ رمزی است که نشانگر نیروهای اهریمنی و به صورت برعکس ۹۹۹ خوانده می شود که در اساطیر ۹ عدد نزول قدرت آسمانی بر جهان است و شاید به همین دلیل در سال ۱۹۹۹ جهان منتظر رویداد عظیم بود. زیرا مطابق باور یهودیان و مسیحیان در پایان هر هزاره جهان منتظر ظهور منجی است و از سویی دیگر این عدد با نحوست و شومی همراه است.

در هری پاتر نیکلاس فلامل دوست پرفسور دامبلدور و سازنده سنگ جادو سالی که سنگ را ساخته بوده ۶۶۵ سالگی خود را جشن گرفته و در سالی که ماجرای هری پاتر در آن اتفاق می افتد و ولدمورت در پی بدست آوردن سنگ جادویی است. نیکلاس ۶۶۶ ساله می شود و شاید این اشاره به عدد ۶۶۶ در فیلم دلیل رویکرد ولدمورت مظهر تاریکی و شر برای بدست آوردن قدرت شیطانی سنگ جادو باشد. شماره خزانه ای که ارثیه هری در آن نگهداری می شود ۶۶۷ می باشد که مطابق است با ۱۱ + ۶۶۶ یعنی جمع عدد شیطان با سن هری پاتر که اشاره به غلبه هری پاتر به شیطان و نیروهای شیطانی موجود در فیلم دارد.

تک شاخ دیگر نماد بکار رفته در مجموعه هری پاتر است. به معنای عفت و پاکدامنی خیر تام، فضیلت، قداست عقلانی و جسمانی و فساد ناپذیری است. تک شاخ مسیر آب را در می یابد و شاخ او زهر را در آب تشخیص می دهد و اثر آن را از بین می برد. در فیلم هری پاتر ولدمورت برای بقا و حیات جسمانی خود تک شاخها را می کشد و با خون آنها به حیات خود ادامه می دهد. به عبارتی شیطان بواسطه پایمال کردن پاکی ، فضیلت و قداست عقلانی به حیات پلید خود ادامه می دهد. وقتی ولدمورت تک شاخها را در جنگل می کشد خون جیوه ای آنها بر روی زمین جاری می شود و این کارکرد دقیقا اشاره دارد به اعتقاد کیمیاگران در تعریف نمادین تک شاخ.

کلاه به مفهوم اقتدار و قدرت بکار رفته، تا زمانی که کلاه بر سر است در بردارنده اندیشه است. به تعبیری کلاه یعنی دیدگاه و عقیده، کلاه فیریچی یا مخروطی کلاه رهایی است و نماد آزادی در مدرسه هاگوارتز تمام اساتید کلاه فیریچی بر سر دارند. آنهم بیشتر اساتیدی که چهره مثبت از آنها ارائه شده بود. همچنین کلاه سخنگوی مدرسه که وظیفه قضاوت و شخصیت شناسی دانش آموزان را بر عهده دارد. بر همین مبنا آنها را دسته بندی می کند. در قسمت دوم هری پاتر کلاه توسط ققنوس دامبلدور برای تحویل شمشیر گروه گریفیندور در پیش هری فرستاده می شود و هری بواسطه اینکه گریفیندوری واقعی است می تواند شمشیر گروه را از درون کلاه بیرون بکشد.

آئینه نماد حقیقت، خودشناسی، خرد، فکر و جان است. آئینه عالم انعکاس ماوراءطبیعت و عقل الهی است. سطح شفاف و درخشان آن حقیقت الهی و عقل اعلا است که در خورشید، ماه و ستارگان انعکاس یافته است. انعکاس در آئینه یعنی جهان مادی و ظاهری و همچنین معرفت انسان نسبت به خودش. در باور مسیحی آئینه بدون گرد و غبار مریم عذراست. همچنان که او را آئینه عدالت نیز نامیده اند. آئینه در هری پاتر نمادی از دنیای خیال است. در این مجموعه آنجا که دامبلدور درباره خصلت و ماهیت آئینه با هری سخن می گوید می شنویم که به هری تذکر می دهد آئینه نه معرفتی دارد و نه حقیقتی و فقط خوشبخت ترین انسانها می توانند جلوی این آئینه بایستند و خود را در آن ببینند و آئینه آرزوهای هر فرد را به آن نشان می دهد. این همان کارکرد خیال است که دامبلدور با نگاهی انتقادی از آن یاد می کند.

همزاد پنداری مخاطب کودک با یک جادوگر!

مجموعه هری پاتر به آدمی می آموزد که در دنیای خیال هر آنچه را که آرزو می کند، می تواند به دست آورد در چنین فضایی دامبلدور هری را از سرگرم شدن در برابر آئینه نهی می کند. در مجموعه پر رمز و راز رولینگ مرز واقعیت وخیال درهم آمیخته است.کودک و نوجوانی که همراه هری دوران نوجوانی خود را سپری می کند با رویدادهای آن همزاد پنداری می کند و با استفاده از همین نکته مجموعه هری پاتر،مخاطبان خود را دقیقا به غرق شدن در فضایی که دامبلدور تذکر میدهد دعوت می کند.

قصه ها از این جهت حائز اهمیت می باشند که درباره کودک و کشمکشهای درونی اش در این لحظه از زندگی او که با آن درگیر است سخن می گوید و راه حلهای معینی بدستش می دهد. افسانه های خیالی از موضوعات دینی سرشارند و از اینرو کودک را با جایگاه و اهمیت دین در زندگی آشنا و مانوس می سازند. در قصه های جن و پری شخصیتها یا سراسر خوبند یا سراسر بد و شخصیت دو ارزشی که هم خوب باشد و هم بد وجود ندارد. منظور از قرار دادن این طبایع متضاد در برابر یکدیگر تاکید بر رفتار درست تر یا شخصت نیکوتر نیست بلکه نشان دادن قطبهای متضاد به کودک امکان می دهد که به آسانی تفاوت میان دو شخصیت را دریابد این کار نقش عمده ای در سازماندهی شخصیت کودک در آینده بر عهده دارد. بنابراین در می یابیم که قصه ها تاثیرات فراوانی در روح کودک دارند و برای رشد و ارتقاء هویت او نقش بسزایی ایفا می کنند در حالیکه در دنیای خیالی رولینگ تمام این قواعد زیر و رو شده و دنیای پیچیده ای از شخصیتهای دو بعدی و مبهم به کودکان ارائه می گردد.

هدف وسیله را توجیه می کند!

هری پاترقهرمانی دزد و دروغگو و قانون شکن و کینه جو و.. است!؟ در این مجموعه پیوسته در تمام روند داستان به کودکان آموخته می شود که هیچ چیزی بالاتر از دستیابی به موفقیت نیست حتی اگر مجبور شویم برای رسیدن به آن برخی از قوانین را زیر پا بگذاریم. رفتارهای نادرستی که در هری پاتر به کودکان نشان داده می شود چنان ساده ولی محکم در بطن فیلم جای داده شده اند که برای مخاطب به سختی قابل ارزش گذاری رفتارهای خوب و بد شخصیتهاست. مشخصا صفاتی مانند دروغگویی، بی ارزشی قانون، انتقام جویی، دزدی و موارد متعدد دیگر که به وضوح در روند داستان به چشم می خورد. هری با داشتن شنلی نامرئی ساز قادر است که در هر مکان و فضایی که می خواهد نامرئی شود و به جستجو و کنکاش اطرافش می پردازد و این یکی از خود خواهانه ترین صفاتی است که هری به آن مجهز شده. اینکه او می تواند دزدکی و بدون اطلاع افراد وارد حریم خصوصی آنها شود و از اسرار دیگران مطلع گردد.

او عمویش را تهدید می کند، حیله می زند و فریب می دهد و به قول دامبلدور عیب جو اما مهربان و باگذشت است. یکصد قانون مدرسه را زیر پا می گذارد. او مکرر دروغ می گوید تا خود را از درد سر نجات دهد و به خود اجازه می دهد تا برای گرفتن انتقام از دشمنانش دست به هر کاری بزند. هری از دشمنانش متنفر است. مخاطب داستان او خیلی زود در می یابدکه دشمنان قهرمان خردسال داستان کینه جو و نفرت انگیز هستند باید هری را برای انجام تمام این کارهای به ظاهر زننده ببخشد. رولینگ هم در یک اقدام کاملا تلافی جویانه شخصیتهای بد داستان را با چهره های زشت تصویر می کند او به اندازه کافی دورسلی­ها را به خاطر چاق بودنشان ریشخند می کند و همچنان بچه های ابله مدرسه را به خاطر اذیت کردن هری دست می اندازد.

در هیچ جای مجموعه هری پاتر مرجعی برای مسائل صرفا اخلاقی وجود ندارد تا اعمال و رفتار افراد با آن سنجیده شود. هری با همکلاسیهای خود رفتاری نامناسب و کینه توزانه دارد و به خصوص با مالفوی همکلاسی حسود خود حتی در صحنه هایی این رفتار نا مناسب تبدیل به عملی انتقام جویانه می شود. مشخصا هنگامی که هری با پوشیدن شنل نامرئی ساز مالفوی را به سختی کتک می زند.

چشم پوشی هاگوارتز از قانون شکنی های جناب قهرمان نیمه خوب-نیمه بد!

هاگوارتز دقیقا مثل یک مدرسه شبانه روزی عادی اداره می شود اما در آنجا معمولا از نافرمانی های هری چشم پوشی شده و اغلب هم این رفتار قانون شکنانه هری با یک جایزه از سوی مسئولین مدرسه قدردانی می شود. آنها حتی برای رسیدن به هدفشان دست به دزدی هم می زنند البته ماجرای دزدی در فیلم نیست اما در کتاب هری پاتر و حفره اسرار کیفیت این کار بیان شده است.

هرمیون برای تکمیل معجون تغییر شکل از ابزار اختصاصی پرفسور اسنیپ این عصاره و معجونها را می دزدد. دانش آموزان و از جمله هری و هرمیون از بی احترامی اساتیدی که از نظر فکر با آنها مخالفند هیچ ابایی ندارند. همچنین با ادامه داستان رفتارهای ناپسند غیر اخلاقی بیشتر از هری سر می زند.

ورزش غیراخلاقی وانتقام جویانه

گوییدیچ ورزشی هم که در این مجموعه گنجانده شده سراسر پر از خشونت و رفتارهای ضد اخلاقی است. در این بازی که گوییدیچ نام دارد نه از بکارگیری قدرت عضلانی خبری است و نه از ابزار عقل، همه سعی دارند از هم پیشی بگیرند و برای اینکار حتی یکدیگر را به سختی مجروح می کنند. آنها به راحتی می توانند عناصر بازی را به نحو خود دستکاری کنند تا بتوانند حریف مقابلشان را شکست دهند و خود پیروز شوند. این نکات از جمله موردی است که هیچگاه در ورزش سالم و سازنده مشاهده نمی شو.

مبنای عشق و نفرت در این مجموعه تنها شنیده های فرد است نه حقایق در این مجموعه به کودکان این اجازه داده می شود که براحتی بر اساس شنیده های خود نه بر اساس حقیقت در مورد دیگران قضاوت کنند و از آنها به خوبی و بدی یاد کنند به عبارتی مبنای عشق و نفرت در این مجموعه تنها شنیده های فرد است نه حقایق. هری در زندانی آزکابان بر اساس شنیده هایش از سیریوس بلک متنفر است دانش آموزان در هری پاتر یادگرفته اند از ابزاری که در اختیارشان است مانند چوبدستی جادویی شان برای جادوگری و خواندن طلسم به منظور تغییر در محیط اطراف خود و تنبیه دشمنان کوچک و دفاع در برابر دشمنان بزرگتر و قدرتمند تر بهره گیرند. در درس تغییر شکل نیز می آموزد که چگونه اشیاء و افراد را به رغم میل باطنی آنها به انواع دیگر مخلوقات تبدیل کنند و با یادگیری درس معجونها می توانند دیگران را تحت کنترل خود درآورند.

اعتقاد غلط به اینکه هدف وسیله را توجیه می کند هری را وادار می کند که به خاطر اینکه خوب است، نیت خیرخواهانه دارد، شجاع و وفادار به دوستانش می باشد، پس او می تواند از نیروهای جادویی خود به عنوان سلاحی ایده آل در مبارزه با دشمنانش و نیروهای شر استفاده کند. حتی اگر این جادوها چندان هم خوشایند و انسانی نباشد. این امور نشان دهنده آن است که قطعا بهترین فرد برای تصمیم گیری درباره نحوه استفاده صحیح از جادو و بایدها و نبایدهای آن خود جادوگران جوان هستند.

هر یک از اجزای فریبنده و دلنشین داستان با یک عنصر منزجر کننده در هر بخش مخلوط شده است. روح دختر کوچک مارین گریان در یک توالت زندگی می کند. هری برای تلافی کردن رفتارهای خانواده شوهر خاله اش خواهر او را مانند بادکنک باد می کند. در بخشهایی از داستان غذاهای چندش آور برای دانش آموزان آورده می شود و در موارد دیگری که در این فرصت جایی برای پرداختن به آنها نیست.

با توجه به آنچه گفته شد مشخص می گردد که در سینما چگونه با استفاده از خلق تصاویر خیالی و سراسر فانتزی و تاثیر شگرف آن بر روح و جان کودکان سعی شده که آنچه را هدف اصلی سازندگان اینگونه برنامه هاست به راحتی به بینندگان خود القا کنند و از نتایج عمیق و دراز مدت آن در رفتار و تصمیمات کودکان در آینده بهره لازم را ببرند. تصاویر و رفتارهایی که اگر هر کدام از آنها در خارج از قالب داستان خیالی و فیلم های ساخته شده از روی آن به معرض دید کودکان گذاشته می شود. مسلما با واکنشهای تندی از طرف خانواده های آنها و مخالفتهای شدید متصدیان آموزشی کودکان مواجه می شود.

—————————————————————-

دلایلی در تایید یهودی-صهیونیستی بودن داستان و فیلم هری پاتر

دلایلی در تایید یهودی-صهیونیستی بودن داستان و فیلم هری پاتر

دلایلی در تایید یهودی-صهیونیستی بودن داستان و فیلم هری پاتر:

بعد از فروش همزمان جلد هفتم از مجموعه هری پاتر در تهران با اروپا و آمریکا، روزنامه کیهان، در تاریخ ۴ مرداد ۸۶ در مقاله ای به طور اجمال به یهودی-صهیونیستی بودن این رمان اشاره کرد. این مقاله، عصبانیت طرفداران هری پاتر در ایران را در پی داشت و انتشارات بلومزبری، ناشر انگلیسی رمان نیز در فضای به وجود آمده، ادعای روزنامه کیهان را رد کرد. اگر این واقعیت را بپذیریم که «حب الشی یعمی و یصم» (دوست داشتن چیزی، چشم و گوش را بر روی عیوب آن می بندد)، مدعیان صهیونیستی بودن هری پاتر نیز باید دلایل مستندی را در تایید ادعای خود ارائه کنند. در ادامه، به برخی دلایل در تایید یهودی-صهیونیستی بودن این داستان و فیلم آن اشاره می کنیم:

۱- سحر و جادوگری از گناهان بزرگ در دین اسلام و مسیحیت است.

در داستانهای فولکلور ملل مختلف، معمولا تصویری که از یک جادوگر ترسیم شده، تصویر یک پیرزن یا پیرمرد خبیث و زشت صورت بوده است که از نیروی خود در جهت مطامع شیطانی اش استفاده می کند. اگر به تاریخچه جادوگری رجوع کنیم، حرفه ای ترین جادوگران را در میان یهودیان می یابیم. قرآن کریم در سوره بقره به این نکته اشاره کرده است که خداوند دو فرشته را به میان قوم بنی اسرائیل فرستاد تا به آنها باطل کردن سحر را بیاموزد، اما دسته ای از بنی اسرائیل به جای اینکه از علم آن دو فرشته، در جهت باطل کردن سحر استفاده کنند، خودشان ساحر شدند.

علاقه یهودیان به جادو و جنبل را می توان در آثاری همچون سفرنامه «ادوارد پولاک»، پزشک یهودی و فرانسوی ناصرالدین شاه مشاهده کرد که یکی از مشاغل مورد علاقه یهودیان ایران را فال بینی، رمالی و دعانویسی بیان کرده است. در برخی گزارشهای ساواک که در کتاب «سازمان های یهودی و صهیونیستی در ایران» نقل شده نیز به علاقه یهودیان به این گونه مشاغل اشاره شده است. علاقه یهودیان به جادوگری در مکتب کابالا که به عنوان تصوف یهودی شناخته می شود و کتاب «زهر» که کتاب مقدس آن است، نمود بیشتری دارد. با وجود چهره منفی جادو و جادوگری در طول تاریخ، کتاب و فیلم هری پاتر، چهره ای زیبا، سرگرم کننده و دلپسند از آن به نمایش می گذارد.

۲- چند سال پیش که هنوز اینگونه مباحث در ایران درنگرفته بود، یک خاخام یهودی به نام جک ابراموویچ، مقاله ای نوشت با عنوان «هری پاتر یهودی است». او در مقاله خود اشاره می کند که داستان هری پاتر، تم یهودی دارد و بچه های یهودی باید از این داستان درس بگیرند. این مقاله را در سایت اینترنتی «کنفرانس ملی کنیسه جوانان» (ncsy) می توان مشاهده کرد.

اخیرا نیز کتابی با عنوان «هری پاتر و تورات» نوشته «داو کرولویچ» منتشر شده که سایت اینترنتی آمازون آن را برای فروش عرضه کرده است.

۳- در کتاب «رمز داوینچی»، نوشته دن براون که بر مبنای آن فیلمی سینمایی نیز ساخته شده، به این موضوع که پروژه هری پاتر یکی از برنامه های سازمان شبه فراماسونی «دیر صهیون» است اشاره شده است. البته مقاله روزنامه کیهان، به این موضوع استناد کرده بود، اما جای این سئوال را باقی گذاشته بود که مطالب یک کتاب داستانی چگونه می تواند مورد استناد قرار بگیرد. در جواب این سئوال باید گفت که شواهد و قراین، از مستند بودن برخی ادعاهای این کتاب داستانی حکایت دارد. به عنوان مثال می توان به مساله عضویت اسحاق نیوتن در مجمع شبه فراماسونی «دیر صهیون» اشاره کرد که در این کتاب بیان می شود. با وجود اینکه تاریخ تاسیس رسمی فراماسونری سال ۱۷۱۷ میلادی است و نیوتن قبل از این تاریخ می زیسته است، اما در کتاب «زرسالاران یهودی و پارسی»، دکتر عبدالله شهبازی، شواهد و قراینی مبنی بر عضویت نیوتن در سازمانی که بعدها فراماسونری از دل آن در آمد ارائه کرده است.

مثال دیگر در این زمینه، فیلم «چشمان باز بسته»، آخرین ساخته استنلی کوبریک است که برخی محققان، پیش از انتشار رمز داوینچی، آن را بیان کننده مراسم تشکیلات فراماسونری می دانستند و در کتاب رمز داوینچی نیز به همین موضوع اشاره می شود. البته لازم به اشاره است که هدف از انتشار کتاب مذکور نه افشاگری، بلکه تطهیر چهره فراماسونری و اعقاب آن همچون تشکیلات شوالیه های معبد و توجیه اعمال آنها بود که در کنار این تطهیر و توجیه، به ناچار به برخی برنامه های آنها اشاره شده بود.

 ۴- دانیل جاکوب (دانیال یعقوب) رادکلیف، بازیگر نقش هری در فیلم هری پاتر، یهودی است که البته این موضوع از نام او نیز پیداست. او در مصاحبه ای اشاره می کند که مادرش یهودی و پدرش پروتستان است. در شریعت یهود اگر مادر، یهودی باشد فرزند نیز یهودی به حساب می آید. یهودی بودن مادر، نقش مهمتری از یهودی بودن پدر دارد. باید اشاره کرد که در میان فرقه های مسیحی، پروتستانها نزدیکترین فرقه به یهودیان هستند و یهودیانی که به طور تاکتیکی به دین مسیحیت می­گروند معمولا پروتستان می­شوند.

فیلم های هری پاتر نیز توسط کمپانی صهیونیستی برادران یهودی وارنر ساخته می شود که چندی پیش، فیلم «۳۰۰» در جهت تخریب چهره ایرانیان، از سوی این کمپانی عرضه شد. اما مطلب مختصر و اشاره ای درباره یهودی-صهیونیستی بودن فیلم و یهودی بودن ستاره آن از زبان خودش:

نکته اول: نماد شیر غران (Lion Rampant) که در انتهای قسمت اول به عنوان نماد گروه هری پاتر (گری فیندور) به کار می­رود و در سالن مدرسه هاگوارتز به اهتزاز در می آید به نشانه پیروزی گروه هری پاتر بر گروه مالفوی که نمادشان مار است (نماد شیطان در تورات). دقیقا نماد یهودی قبیله یهودا در کتاب مقدس یهودیان تورات می باشد که می دانیم قبیله یهودا ماده گراترین قبیله بنی اسراییل بود که با از میدان به در کردن سایر قبایل رهبری یهود را به دست گرفت و تا کنون همینان برمسند رهبری یهود بین الملل هستند و خانواده روچیلد هم از همین نماد استفاده می کنند. ر.ک:زرسالاران یهودی و پارسی استعمار بریتانیا و ایران جلد اول بخش تکوین و پیدایش قوم یهود و بخش الیگارشی حاخامی و یهودیت جدید و همچنین ر.ک: دایره المعارف جوداییکا ذیل کلمه Heraldry یا کلمه Coat of Arms

نکته دوم: ارتباط جادو و کابالائیسم (تصوف یهودی-صهیونیستی) و سینمای هالیوود در فیلم هری پاتر هویداست. ر.ک:زرسالاران یهودی و پارسی استعمار بریتانیا و ایران جلد دوم بخش دسیسه های سیاسی وفرقه های اسرار آمیز ص۲۴۳ تا ۳۵۸ و همچنین: می توانید در این آدرس درباره ارتباط کابالیسم و هری پاتر مقاله خوبی ببینید:

 www.harrypotterforseekers.com/articles/jewishaffinity.php?PHPSESSID=2ea1cd6747157143dfc7b410dc96ccbb#topie

عنوان این مقاله چنین است:

 Blessed are you for Creating Harry: Jewish Affinity for Harry Potter – By Cia Sautter, Ph.D

نکته سوم: شرکت سازنده فیلم همان شرکت معروف صهیونیستی – یهودی برادران وارنر است که از ابتدا تا کنون یهودی بوده است و سازنده فیلم های ضد اسلامی و صهیونیستی چون فیلم ۳۰۰ و فیلم ماتریکس می باشد.

نکته چهارم: جالب است که وبلاگی به عنوان Harry Potter and Torah blog در اینترنت در این زمینه مطالبی می نویسد.

 

نکته پنجم: نظر حاخام جک آبرامویچ در این زمینه را ببینید:

مقاله هری پاتر یهودی است! از حاخام جک ابراموویچ!؟ جالب است!

 http://naghdefilm.parsiblog.com/-212915.htm

 

 

البته به زبان انگلیسی مطالب زیادی در این زمینه وجود دارد که اگر خواستید استفاده کنید به این ادرسها مراجعه بفرمایید:

 

 

نکته ششم: فعالان مطبوعاتی و مطلعان می دانند که در غرب خصوصا آمریکا و انگلیس موسسات شهرت آور برای افراد فعالند و نمی گذارند که هر کسی در حد بازیگر نقش اول این فیلم معروف شود. در کنار این نکته باید گفت که در بین یهودیان اگر مادر یهودی باشد یهودیت فرد بیش از آن است که پدر یهودی باشد. مادر دانیل (دانیال) جاکوب (یعقوب) رادکلیف یهودی است و پدرش هم پروتستان (فرقه ای از مسیحیان که از کاتولیکها یهودیزه تر هستند) می باشد. این متن زندگی نامه اوست که از دایره المعارف اینترنتی انسرز دات کام برداشت شده:

 این آدرس:

http://www.answers.com/daniel+jacob+radcliffe?cat=entertainment Daniel Jacob

 

Radcliffe was born in Fulham, London, the only child of Alan Radcliffe, a literary agent, and Marcia Gresham (born “Marcia Gresham Jacobson”)[3][4], a casting agent who was involved in several films for the BBC. Radcliffe”s mother is Jewish and grew up in Westcliff-on-Sea, Essex;[4] his father is a Protestant who grew up in Northern Ireland.[5] He has two dogs, Binka and Nugget. Radcliffe first expressed a desire to act at the age of five. In December 1999, he made his acting debut in the BBC”s televised version of the Dickens novel David Copperfield, portraying the title character as a young boy.

 

 

 ببینید که خودش در آن با صدای خود می گوید: مامان من از خون (نژاد) یهودی است و بابام پروتستان: “My mum was of Jewish blood and my dad was protestant”

نکته هفتم: تاکید بر خون و نژاد در این فیلم و خون اصیل و خون غیر اصیل ما را بر آن می دارد که نژادپرستی یهودی در آن متبلور است.

نکته هشتم: همانطور که در فیلم اشاره دارد مدرسه هاگوارتز زیر نظر وزارت جادوگری انگلیس کار می کند و از لحاظ فهم زمینه تاریخی و اشاره های مکانی در تحلیل فیلم این مطلب بسیار مهم و قابل تامل است. از طرفی می دانیم که از اوایل رنسانس بود که انگلیس شد مامن یهود دنیاطلب و از همان روزها بود که انگلیس به روباه پیر لقب گرفت. خصوصا که رئیس مدرسه هاگوارتز منصوب و مورد حمایت وزارت جادوگری انگلیس است در حالی که کارگردان و نویسنده می توانستند اشاره ای مکانی به انگلیس نداشته باشند

نکته نهم: بحث منجی گرایی و مسیحاگرایی یهودی-کابالیستی-صهیونیستی در این فیلم موج می زند. به علاوه که اسطوره یهودی داوود کوچولو به کمک این احیای پادشاهی داوودی یهودی در آخرالزمان در فیلم می اید که باید بطور مفصل در فرصتی مناسب تر به آن پرداخت.

نکته دهم: نفوذ بیش از نود درصدی صهیونیست ها و یهودیان در هالیوود جای شکی باقی نمی گذارد که این اثر در راستای منافع آنان بوده که چنین اجازه شهرت آن را داده اند در این لیست می توانید بسیاری از یهودیان و صهیونیست های عرصه هنر

و سینما را بیابید:


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 آبان 1392برچسب:, توسط alireza afshar